Păstrează-ți dinții sanătoși

Prevenție dentară
Prin tratamente profilactice

Tratamentele profilactice reprezintă pilonul fundamental al îngrijirii dentare preventive, menite să prevină apariția problemelor și să mențină sănătatea orală optimă. Aceste tratamente includ proceduri care întăresc smalțul, precum fluorizarea și sigilarea dinților, dar si proceduri de curățare, precum folosirea aței dentare, utilizarea apei de gură și efectuarea vizitelor regulate la dentist reducând astfel riscul de carii și leziuni dentare.

Investiția în tratamente profilactice este mai puțin costisitoare și mai puțin invazivă decât tratamentele necesare pentru a corecta problemele dentare existente sau avansate, iar igiena orală adecvată și vizitele regulate la dentist pentru igienizare profesională pot preveni inflamațiile gingivale și bolile periodontale.

Profilaxia te ajută să păstrezi un zâmbet sănătos și strălucitor, contribuind la încrederea în sine și la starea ta de bine. - contactează-ne pentru un zâmbet luminos și natural!

albire dentara in pitesti
fluorizare dentara in pitesti

Fluorizarea dentară

Fluorizarea este un tratament prin care aplică fluor la suprafața dinților pentru a întări smalțul și a proteja împotriva cariilor. Acest procedeu este esențial pentru toate vârstele și contribuie la fortificarea dinților împotriva deteriorării cauzate de bacteriile din cavitatea bucală.

Importanța în prevenția cariilor

Fluorizarea ajută la prevenirea și oprirea progresiei cariilor în stadiile incipiente, chiar înainte ca acestea să devină probleme dentare majore. Este deosebit de eficientă în cazul copiilor, care se află în etapele de formare a dinților.

Recomandare pentru toate vârstele

Este recomandată pentru toate vârstele, de la copii la adulți, pentru a menține și a consolida sănătatea dentară și pentru a preveni complicațiile legate de carii și de deteriorarea smalțului.


Fluorizarea reprezintă o metodă sigură, eficientă și recomandată de prevenire a cariilor, contribuind la un zâmbet sănătos și durabil.

Periajul profesional

Esențial pentru menținerea sănătății orale, periajul profesional oferă o igienizare amănunțită și contribuie la prevenirea problemelor dentare, conferind un zâmbet sănătos și strălucitor. Indicat atât pentru copii, cât și pentru adulți, periajul profesional completează igiena zilnică a dinților, menținând sănătatea gingiilor și a dinților pentru o cavitate bucală impecabilă și protejată pe termen lung.

Îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene

Periajul profesional este efectuat cu instrumente specializate care ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului din zonele inaccesibile cu peria de dinți obișnuită. Acest lucru ajută la prevenirea formării cariilor, a bolilor gingivale și a altor probleme dentare.

Detecția precoce a problemelor dentare

În timpul periajului profesional, specialistul poate identifica problemele dentare incipiente sau alte afecțiuni orale. Acest lucru permite intervenții precoce și tratament prompt, prevenind deteriorarea și complicațiile ulterioare.

beneficiaza de periaj profesional
detartraj stomatologic

Detartrajul

Tartrul, sau placa dură, este rezultatul acumulării depunerilor minerale din salivă peste placa bacteriană. Aceste depuneri se întăresc și devin tartru, care nu poate fi îndepărtat prin simplul periaj al dinților acasă. Acest lucru poate duce la inflamații gingivale, carii sau alte probleme de sănătate orală.

Sănătate generală

O igienă orală corespunzătoare și detartrajele regulate pot contribui la menținerea sănătății generale, reducând riscul unor afecțiuni asociate sănătății orale, cum ar fi bolile cardiovasculare sau complicațiile diabetului.

Prevenție pentru complicații

Detartrajul previne inflamațiile gingivale, bolile parodontale și alte afecțiuni dentare. Îndepărtând tartrul, se reduce riscul de carii și se menține sănătatea gingiilor.

Oferim servicii dentare excelente
cu grijă pentru zâmbetul tău

Descoperă secretul unui zâmbet perfect la Dr. Florea! Transformă-ți zâmbetul cu oricare din serviciile de profilaxie dentară, menține-l sănătos pentru cât mai mult timp posibil prin îngrijire eficientă acasă, dar și la cabinetul stomatologic.

Este recomandat ca tratamentele profilactice să fie efectuate periodic, de obicei o dată la 6 luni, sau mai des, în funcție de problemele avute, pentru a menține sănătatea orală și pentru a preveni acumularea excesivă de tartru, carii sau alte problemele dentare.


Contactează-ne și află cele mai bune metode pentru a-ți păstra dinții sănătoși!

tratamente profilactice sau de preventie
albire dentara profesionala pitesti
Creăm împreună cel mai fermecător zâmbet, al tău!

Programări disponibile în cel mai scurt timp pentru o transformare completă a zâmbetului tău!

Realizările noastre!

Lucrăm cu o rată ridicată de eficiență
și satisfacție în toate tratamentele.

  • 1000+ Albiri realizate
  • 400+ Fațete dentare
  • 3+ Medici specializati
  • 20+ Ani experiență
  • implant megagen
  • implant dentar nobel
  • implant dentium
  • implant dentar bredent
Programare rapidă