îmbunătățește-ți calitatea vieții

Implanturi dentare

Implanturile dentare reprezintă soluții moderne și eficiente pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea sunt rădăcini artificiale din titan integrate în osul maxilarului sau mandibulei și oferă multiple beneficii:

- Restaurează funcția și estetica zâmbetului, oferind stabilitate și durabilitate pe termen lung.
- Previne deteriorarea osului și îmbunătățește sănătatea generală a cavității bucale.
- Procedura implică evaluare inițială, plasarea implantului și perioada de vindecare pentru osointegrație.


Implanturile pot fi o măsură mai complicată, uneori costisitoare, dar ajută la stabilizarea maxilarului, la posibilitatea de a mesteca din nou în anumite zone ale cavitații bucale, dar menține un zâmbet sănătos și o stare de confort pe termen lung.

albire dentara in pitesti
implant dentar in pitesti

Planifică fiecare detaliul al implantului tău

Procedura de plasare a unui implant dentar este complexă și implică mai multe etape, care pot varia în funcție de starea generală, dar ne vom consulta permanent pentru a avea fiecare pas înțeles de la început.

Evaluarea și planificarea

Vom evalua starea generală a sănătății tale orale, inclusiv structura osoasă a maxilarului sau mandibulei și vom elabora un plan de tratament personalizat, care va include detaliile procedurii de implant și momentele cheie ale intervenției.

Pregatirea locului și plasarea implantului

Vom începe cu anestezie, pentru a face toate procesele cu cât de putină durere posibil. Chirurgical, se va crea un loc în osul maxilarului sau mandibulei în care se va integra implantul. Acesta, va servi ca noua rădăcină a dintelui, si se va închide in jurul implantului pentru a începe vindecarea zonei


Ce urmeaza după plasarea implantului?

Se va urmări procesul de osointegrație, care constă în vindecarea și integrarea implantului în osul maxilarului sau mandibulei. Această etapă poate dura câteva luni, în timpul cărora osul crește și se leagă de implant.

Adăugăm elementul protetic

După osointegrație, se atașează un o conexiune la implant, care va susține coroana sau proteza dentară finală, în funcție de nevoia si de planul stabilit împreună cu medicul.

Plasarea coroanei sau protezei:

În ultima etapă, coroana sau proteza dentară personalizată este plasată pe abutment, completând astfel procesul de înlocuire a dintelui lipsă.

beneficiaza de implanturi profesionale
tratament dentar medic stomatolog

Implanturi dentare care rezista peste zece ani


Implanturile dentare reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind multiple avantaje pentru sănătatea orală și calitatea vieții pacienților. Este important să revii recurent la control la medicul tau dentist pentru a păstra sănătos implantul pe un termen cât mai lung.

Contactează-ne astăzi și programează-te pentru un plan de tratament personalizat!

albire dentara profesionala pitesti
Creăm împreună cel mai fermecător zâmbet, al tău!

Programări disponibile în cel mai scurt timp pentru o transformare completă a zâmbetului tău!

Realizările noastre!

Lucrăm cu o rată ridicată de eficiență
și satisfacție în toate tratamentele.

  • 200+ Implanturi realizate
  • 100+ Proteze realizate
  • 2+ Medici specializati
  • 20+ Ani experiență
  • implant megagen
  • implant dentar nobel
  • implant dentium
  • implant dentar bredent
Programare rapidă