Tratamente de canal rapide în Pitești

Rezolvă durerea recurentă de dinți și previno viitoarele evenimente neplăcute

Endodontia este ramura stomatologiei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul canalului radicular al dinților. Această specialitate se concentrează pe prevenirea și tratarea afecțiunilor pulpei dentare (țesutul moale din interiorul dintelui) și a infecțiilor asociate canalului radicular.

Tratamentul endodontic constă adesea în îndepărtarea nervului și a țesutului inflamat sau infectat din interiorul dintelui, urmată de sigilarea și obturarea canalului pentru a preveni reinfectarea și a menține sănătatea dintelui.

Curățarea și prevenția apariției cariilor este cea mai bună soluție pentru a minimiza infecțiile și durerea de dinți.

dureri carii pitesti
tratament carii pitesti

Tratează cu prioritate cariile pentru prevenția problemelelor viitoare

Cariile sunt zone deteriorate ale dintelui cauzate de acțiunea bacteriilor care erodează smalțul. Acestea apar datorită alimentației, modul incorect de curătare dentară sau sensibilități existente.

Soluție rapidă și nedureroasă

Cariile sunt zone provocatoare de infecție care pot afecta structura dintelui și sănătatea orală generală. Tratamentul cariilor împiedică răspândirea infecției și contribuie la menținerea sănătății dentare, fără a putea fii dureroase sau să necesite tratament ulterior.

Prevenirea complicațiilor ulterioare

Tratamentul precoce al cariilor previne apariția complicațiilor precum abcesele, infecțiile severe sau necesitatea intervențiilor dentare complexe în viitor.

Nu am ajuns la timp la medic și a aparut o infecție?

Un tratament radicular făcut imediat nu oferă doar alinare rapidă a durerii, dar previne și complicații grave, ajutând la menținerea sănătății dentare și generale, economisind timp și costuri ulterioare ale tratamentelor mai complexe. Pot apărea complicații precum:

Răspândirea infecției în corp

Infecția netratată a pulpei dentare poate avea consecințe serioase asupra sănătății generale, deoarece poate duce la răspândirea bacteriilor și infecției în alte părți ale corpului.

Imposibilitatea păstrarii dintelui

Tratamentul radicular permite menținerea dintelui natural în cavitatea bucală. Fără tratament, riscul de pierdere a dintelui crește, necesitând ulterior proceduri mult mai costisitoare de înlocuire a acestuia, precum implanturi sau punți dentare.

experience-box-img
tratament dentar medic stomatolog

Te așteptăm la Doctor Florea pentru un consult


O consultare regulată la stomatolog oferă oportunitatea de a identifica și trata precoce problemele dentare, prevenind astfel complicațiile ulterioare și reducând necesitatea unor tratamente mai invazive sau costisitoare. Pe lângă tratamentul afecțiunilor dentare, stomatologul oferă sfaturi personalizate pentru igiena orală adecvată și îndrumare în adoptarea unor obiceiuri sănătoase pentru menținerea sănătății dentare pe termen lung.

Consultația la stomatolog nu ar trebui văzută doar ca o vizită de rutină, ci ca un pas proactiv pentru sănătatea integrală. Prin înțelegerea și angajarea pacienților în îngrijirea orală adecvată, stomatologul devine un partener valoros în menținerea unui zâmbet sănătos și strălucitor pe termen lung.

Investește în sănătatea ta dentară și programează-te acum!

albire dentara profesionala pitesti
Creăm împreună cel mai fermecător zâmbet, al tău!

Programări disponibile în cel mai scurt timp pentru o transformare completă a zâmbetului tău!

Realizările noastre!

Lucrăm cu o rată ridicată de eficiență
și satisfacție în toate tratamentele.

  • 1000+ Albiri realizate
  • 400+ Fațete dentare
  • 3+ Medici specializati
  • 20+ Ani experiență
  • implant megagen
  • implant dentar nobel
  • implant dentium
  • implant dentar bredent
Programare rapidă