Pedodonție Pitești

Un zâmbet sănătos pentru copilul tău

Pedodonții noștri sunt pregătiți să ofere nu doar tratamente, ci și un mediu care să inspire încredere și confort copiilor. Experiența noastră în comunicarea cu cei mici ne permite să explicăm procedurile într-un mod prietenos celor mici și să construim împreună o relație de încredere, reducând anxietatea și frica ce pot apărea în timpul vizitelor la dentist.

Consultările regulate la un pedodont permit identificarea timpurie a problemelor dentare, ci și construiesc o bază solidă pentru o relație pozitivă cu sănătatea dentară pe termen lung.

Alegerea unui pedodont calificat înseamnă a face o investiție în sănătatea viitoare a zâmbetului și în confortul copilului tău în timpul vizitelor la dentist!

stomatologie dentara copii pitesti
pedodontie pitesti

Sigilarea dentară pentru copii

Sigilarea dentară este un procedeu preventiv și eficient care constă în aplicarea unei substanțe sigilante pe suprafețele de mestecare ale dinților permanenți posteriori (molarii și premolarii) pentru a preveni formarea cariilor

Protecție împotriva cariilor

Sigilarea dentară acoperă și sigilează crăpăturile și suprafețele poroase ale dinților, formând o barieră protectoare împotriva acumulării de plăci bacteriene și a alimentelor, prevenind astfel cariile dentare. Aceste crăpături pot fi uneori imposibil de curățat cu o periuță de dinți simplă, iar resturile alimentare vor rămâne ascunse pe perioadă îndelungată.

Recomandat după căderea dinților de lapte

Aplicarea sigilantelor este adesea recomandată imediat ce dinții permanenți erup. Această măsură preventivă timpurie poate proteja dinții de la debutul cariilor și poate prelungi sănătatea acestora. Aceasta reduce de altfel costurile și disconfortul asociate tratamentelor cariilor.

Extracție dinți de lapte

Dinții de lapte care nu sunt extrași corespunzător pot provoca complicații, cum ar fi înghesuirea dinților permanenți care urmează să erupă sau pot duce la probleme de aliniere a dinților.

Uneori, extracția nu este soluția

Stomatologul poate evalua dinții de lapte pentru a determina dacă extragerea este necesară. Unele motive pentru extragere pot include carii extinse, dinți care nu cad natural sau alte probleme dentare.

Procedură sigură și confortabilă

Consultarea și extragerea efectuate de către un profesionist asigură o procedură sigură și confortabilă pentru copil, cu minim disconfort și anxietate.

experience-box-img
tratament dentar medic stomatolog

Te așteptăm cu cel mic pentru un consult


Consultațiile regulate la stomatolog pentru copii sunt esențiale pentru menținerea sănătății dentare și prevenirea problemelor dentare viitoare. Aceste vizite oferă nu doar tratament, ci și educație privind igiena orală corectă și identificarea timpurie a eventualelor probleme. Prin încurajarea obiceiurilor sănătoase și tratamentul preventiv, vizitele regulate la stomatolog contribuie la stabilitatea sănătății dentare a copiilor, construind în același timp o relație pozitivă și de încredere cu medicul dentist. Astfel, copiii se pot bucura de o sănătate orală excelentă și pot avea mai puține aprehensiuni în legătură cu vizitele la stomatolog în viitor.

Investește în zâmbetul sănătos al copilului tău și programează-te acum!

albire dentara profesionala pitesti
Creăm împreună cel mai fermecător zâmbet, al tău!

Programări disponibile în cel mai scurt timp pentru o transformare completă a zâmbetului tău!

Realizările noastre!

Lucrăm cu o rată ridicată de eficiență
și satisfacție în toate tratamentele.

  • 1000+ Albiri realizate
  • 400+ Fațete dentare
  • 3+ Medici specializati
  • 20+ Ani experiență
  • implant megagen
  • implant dentar nobel
  • implant dentium
  • implant dentar bredent
Programare rapidă